Kromhout 118R 0.14 - 3311RH Dordrecht
Tel.: 085-2080656
Contacteer ons!
Training Schoonmaak

Wij geven trainingen die schoonmaakmedewerkers beter maken.

Uw schoonmaakpersoneel kan zich ontwikkelen bij Clear4Clean

U wilt dat uw schoonmaakmedewerkers zich kunnen ontwikkelen in hun vak. Clear4Clean uit Dordrecht heeft een unieke training voor schoonmaak opgesteld. Wij kunnen de vaardigheden van uw schoonmaakpersoneel optimaliseren door persoonlijke begeleiding. Wij inventariseren hun vaardigheden samen met het schoonmaakbedrijf. Daarna maken we een plan van aanpak. Vakkundige begeleiders gaan vervolgens persoonlijk met uw medewerkers aan de slag om hun vaardigheden verder te ontwikkelen.

’Nee is ook een antwoord’: training voor het middenkader

Clear4Clean biedt voor personeel uit het middenkader van schoonmaakorganisaties de unieke training ‘nee is ook een antwoord’. Wij leren uw mensen op praktische wijze dat training en schoonmaak prima samen kunnen gaan. Het middenkader leert om signalen van klanten op te vangen en te vertalen naar een proactieve dienstverlening. Wij leren uw mensen om goed te luisteren naar klanten, interesse te tonen, contracten te lezen en upselling in te zetten.

Bent u op zoek naar praktische training voor schoonmaakmedewerkers? Clear4Clean heeft het. Bel ons nu of vul het contactformulier in op onze site.

 

Lees hier ook onze Column in het Schoonmaakjournaal.