Kromhout 118R 0.14 - 3311RH Dordrecht
Tel.: 085-2080656
Contacteer ons!
Schoonmaak Arbo

Goed schoonmaken is een kunst.

Clear4Clean voor schoonmaken volgens Arboregels

Een schone werkplek zorgt voor blije gezichten op uw kantoor. Gekwalificeerd personeel dat op vriendelijke wijze bureaus, tafels, stoelen en dergelijke afneemt, is geen vanzelfsprekendheid. Clear4Clean faciliteert schoonmaak volgens Arbowetten, met werkinspecties en zogenaamde toolboxmeetings.

Clear4Clean uit Dordrecht kan voor u een Risico-Inventarisatie en -Evaluatie (RI&E) opstellen van de dagelijkse schoonmaak van uw kantoor. Wij kunnen ook de RI&E van glasbewassing voor u vastleggen. Uiteraard regelen wij uw schoonmaak volgens Arboregelgeving.

Wij organiseren ook toolboxmeetings

Schoonmaakpersoneel van VCA-gecertificeerde schoonmaakbedrijven dient minimaal tien keer per jaar toolboxmeetings bij te wonen. Een toolboxmeeting is een presentatie die schoonmaakmedewerkers aan het denken zet om veilig te handelen. Wij kunnen toolboxmeetings zelf regelen. Dat is een groot voordeel, omdat schoonmaakmedewerkers deze meetings soms als belastend ervaren tijdens hun dagelijks werk. Wij zorgen ervoor dat schoonmaak en Arbo prima samen gaan.

VCA-gecertificeerde schoonmaakbedrijven dienen ook regelmatig werkplekinspecties te houden. Ook deze inspecties kunnen door het schoonmaakpersoneel als belemmerend worden ervaren. Clear4Clean uit Zuid-Holland kan deze werkplekinspecties voor u uitvoeren, met zo weinig mogelijk overlast voor het personeel.

Bent u op zoek naar een betrouwbare partner voor schoonmaak volgens Arbonormen? Schakel Clear4Clean in. Bel nu of vul het contactformulier in op deze website. Wij maken veilig voor u schoon.

 

Lees hier ook onze Column in het Schoonmaakjournaal.